Kundrecensioner

Jag är verkligen glad över att kunna dela med mig av vad mina kunder tycker om mig och mina tjänster…

Hans H.
Behandling hos naprapat. Trevligt bemött. Levde upp till mina förväntningar.
 
Josefine C.
Mycket trevligt och professionellt bemötande.
 
Nina B.
Professionellt bemötande efter varje individ och med service utöver det vanliga.
 
Madeleine N.
Fick hjälp med mina ryggproblem. Räckte med två besök, helt fantastiskt! Fick tips på övningar och har inte haft ont i ryggen igen.
Leif N.

Jag köpte en tjänst där en naprapat skulle rätta till en dålig rygg och en dålig axel. axeln är mycket bättre men ryggen är bara nämnvärt bättre. jag blev mycket vänligt och bra bemött.

Peter J.
Magnus H. är trevlig och kompetent och gör alltid sitt bästa för att hjälpa till.
 
Göran N.
Jag gjorde en Kärlelasticitetsmätning. Mycket bra. Företaget levde upp till mina förväntningar. Seriöst och informativt!
 
Gunilla M.
Var hos naprapaten Magnus i Ängelholm. Fick fantastisk hjälp med min rygg. Har inte varit så bra på över 10 år. Blev jätte bra bemött. Helt nöjd. 100%
Magnus H svarar Gunilla M: Vad härligt att höra Gunilla. Vad glad jag blir att jag fick chans att hjälpa.
 
Sandra H.
Omhändetagande, kunnig, förklarar på ett bra sätt, lyssnar på kunden. Den bästa i Ängelholm helt klart! Magnus H svarar Sandra H: Tack för lovorden Sandra. Jag försöker i alla fall alltid mitt bästa.
 
Marlen S.

Trevligt bemötande och blivit hjälpt med rygg och nacke och ett annat tänk vad gäller stressa ner.

Stefan B.
Fick kanon hjälp och även bra tips.
 
Fredrik S.
Utmärkt service! Trevligt bemötande och stor kunnighet!
 
 
Charlotte S.
Magnus hjälpte mig både snabbt och effektivt med det som sjukvården inte kunnat lösa på mer än 6 månader. Är idag helt smärtfri!!
 
 
Ulf K.
Mycket bra behandling och en omtanke om mig som person som jag aldrig upplevt.
 
Greger O.
Bra och professionell hjälp från början till slut. Problem med en axel som efter lite smärtsam behandling (en bra smärta eftersom den gjorde gott) är borta. Överraskad att det kunde behandlas med så bra resultat så snabbt.
 
 
Danuta R.
Professional bemötande på alla plan.
 
 
 
Jenny K.
Jag blev bra bemött hela vägen från bokning till behandling. Bokningen var enkel att göra och själva behandlingen var över förväntan. Jag blev delaktig i behandlingen och fick förklarat för mig på ett sätt jag förstod vad mina problem var.
 
 
 
Niklas P.
Proffessionellt bemötande och toppen behandling.
 
Heidi-Marie T.
Mycket bra bemötande varje gång. Jag har fått reda på varför jag har så förskräckligt ont i hela kroppen. Något som svensk sjukvård inte klarade av. Jag får kostråd och behandling och kände en betydlig förbättring redan efter en vecka.
Reija B.
Är super nöjd. Fick ett trevlig och proffsig mottagande. Kunnig personal som löste mina bekymmer. kommer att rekommendera er till alla jag känner.
 
 
Nina L.
Magnus är bra! Korrigerar det som är fel och förklarar bra varför eländet uppstått och hur man ska undvika att hamna där igen. Och så är han trevlig. Vad mer kan man begära?
 
 
 
Åse J.
Bra bemötande. Såg problemet från många olika vinklar och ville lösa mina fysiska bekymmer, dock inte lyckats ännu. Köpt vitaminer som jag inte heller känner någon effekt av. Så än så länge lever de inte upp till förväntningarna som var att jag skulle bli av med problemet.
Mikael B.
Som vanligt ett mycket proffessionellt bemötande och grundlig undersökning samt bra behandling och uppföljning. Tack för hjälpen, Magnus.
 
 
Thomas T.
Fick snabbt en besökstid och behandling av mina nack- och ryggbesvär, bra och proffsigt bemötande såväl vid tidsbokning som behandlingen.
 
 
 
Malin S.
Helt fantastiskt bemötande, kompetens och fantastiskt trevliga!
 
 
Max N.
Ett proffsigt och bra bemötande. Fick hjälp med min rygg direkt och mina problem upphörde mer eller mindre direkt.
 
 
 
Tony P.
Bra från första kontakten tills jag var färdigbehandlad.
 
 
 
 
Eva-Lotta S.
Pure har hjälpt mig mycket med akuta ryggproblem, toppen service!
Magnus H svarar Eva- Lotta S: Tack Lotta. Roligt att du uppskattar mitt jobb.
 
 
 
Caroline S.
Fick hjälp med en nackspärr och kändes mycket bättre efteråt! Magnus är som vanligt supertrevlig och lätt att prata med. Fick också med mig en gratis produkt hem som jag testade att smörja nacken med och det kändes som den hjälpte.
 
 
 
 
Anette A.
Jättebra bemötande. Hög kunskapsnivå.
 
 
 
Ingrid G.
Magnus H svarar Ingrid G: Tack Ingrid. All ära till dig som sköter sig så exemplariskt.
Antonio F.
Goda kunskaper och kanon bra bemötande!
Sara C.
Kan varmt rekommendera andra att vända sig till Pure för att få hjälp till ett bättre välbefinnande och en bättre livskvalité.
 
Lena R.
Kunnig personal och trevligt bemötande.
Lars I.
Seriös o proffessionell hantering. Tillika imponerar kunnighet och en social kompetens.
 
Charlott L.
Är så otroligt tacksam för all hjälp jag fått! Alltid professionellt och trevligt bemötande! Rekommenderar verkligen alla att söka hjälp här!
 
Hampus J.
En väldigt bra och positiv upplevelse.
Svetla T.
Besökte företaget pga ryggproblem. Efter tre behandlingar uppnåddes förbättring. Mycket professionellt bemötande.
Alice S.
Trevligt bemötande och yrkes kunnig.
 
 
 
 
Samuel J.
Mycket trevlig personal där jag har fått hjälp med de olika problem jag haft. Haft problem med att jag har varit stel i bland annat höfter och rygg.
Anneli W.
Proffsigt och kompetent omhändertagande.
Irene A.
Jag har tidigare anlitat Magnus på Pure för hans kunskaper som naprapat och blev då både väldigt nöjd med både behandling och bemötande och imponerad av hans breda kompetens, skicklighet och stora kunnighet. Nu senast bokade jag en timme för frekvensbehandling/Bicom eftersom jag har en del oklara symtom och ville få den typen av perspektiv på dem. Jag är verkligen supernöjd även med det besöket på Pure. Än en gång fick jag ett trevligt, kunnigt och proffsigt bemötande, tydliga förklaringar samt tips och råd. Det är också enkelt att boka tid i bokningssystemet på deras hemsida.
Louise N.
Hej. Alltid lätt att få en tid hos Magnus snabbt. Jag har problem med nacke och rygg och det blir alltid bra direkt efter behandling. Får mycket bra information om alternativ hjälp. Magnus är professionell och har mycket att erbjuda. Magnus H svarar Louise N: Tack Louise. Roligt att jag kan hjälpa och att du är öppen för nya vägar till bättre hälsa.
Ingrid G.
Fantastiskt fint bemötande, hela vägen från receptionen i simhallen till naprapatens reception och slutligen naprapaten Magnus. Hade mycket ont i hälen sedan flera månader men Magnus gick på orsaken till det onda och hittade låsningar i skelettet, ryggen, nacken, fotleden mm. Varför får jag låsningar? Jo, kosten är boven i dramat, har jag fått veta av Magnus. Jag har ändrat kosten genom att utesluta gluten, laktos och kolsyra och fått rörelser att träna hemma och det känns jätteskönt i hela kroppen. Hälen gör fortfarande ont lite då och då, men då rätar jag på ryggen och då släpper det oftast. Jag har fått köpa kosttillskott som ska hjälpa kroppen att reparera celler och Himalayasalt som ska ersätta vanligt bordssalt och ge mig mer mineraler.
Magnus H svarar Ingrid G: Tack Ingrid. All ära till dig som sköter sig så exemplariskt.
Maria P.
Mycket bra hjälp vid olika typer av smärtor. Vid mitt senaste besök fick jag hjälp med min kraftiga foglossning i graviditetsvecka 26. Detta var visserligen lite av en chansning, då man inte alltid kan garantera gott resultat men i mitt fall gick jag från nästintill orörlig till helt smärtfri och med ökad rörelse i rygg och ben!
 
 
Annette B.
Har under många år haft besvär med stelhet, atros. När jag gått till den traditionella sjukvården har jag bara fått svaret att inget går att göra och fått utskrivit värktabletter. Genom företagshälsovården kom jag i kontakt med PURE och bokade tid för behandling. Helt otroligt vad tre behandlingar kan göra för rörligheten, kan nu igen stå upp på morgonen utan att vara helt stel. Proffsigt och bra bemötande, förklarar bra vad som göres samt vad olika saker kan bero på. Väldigt nöjd med företaget. Magnus H svarar Annette B: Tack Anette. Jag försöker hela tiden utveckla mig själv och vårt sätt att hjälpa. Glada att vi kan stå till tjänst.
Scroll to Top