Din Naprapat i Ängelholm

Oberoende om du behöver hjälp med en dålig rygg, ett ömt knä eller en armbåge som strejkar.
Jag hjälper dig komma till rätta med orsakerna till dina besvär.

Magnus Häggbom

Jag heter Magnus Häggbom och jobbar sedan 2004 som leg. naprapat i Ängelholm. Oberoende om det gäller förebyggande, akut eller rehabilitering så hjälper jag dig. Det kan vara ett akut ryggskott, ett ömt knä eller en jobbig nackspärr. Min bakgrund är inom idrott och hälsa och jag har läst till idrottsvetare på Universitetet i Mainz, Tyskland innan jag blev naprapat i Stockholm. Under flera år har jag sedan vidareutbildat mig inom både behandling men även träning och livsstil. Som livsstilscoach hjälper jag människor att hitta rätt väg till god balans.

Välkommen att boka en tid via: 0431–828 75 eller boka online direkt.

Scroll to Top