Diagnostik

Inbody

Att mäta är att veta. Allt annat är att gissa! Med en Inbody mätning av din kropp gör du snabbt en djupgående analys av din kropp och dess mående. Vill du veta hur mycket muskler du har och var de befinner sig? Vill du veta att du bränner fett på rätt ställe och att du med din träning inte bränner muskler?

Då är det dags att boka din tid för en mätning. I varje mätning ingår det även en genomgäng av dina resultat med utbildad personal.

Arteriografi

Vill du veta hur unga dina kärl är? Vi på Plushälsan använder oss av Arteriografi som innebär att vi kan identifiera förändringar på dina kärl tidigt. Med en mätning som liknar en blodtrycksmätning får vi adekvat information om båda din aorta, dina kranskärl och dina perifera kärls tillstånd.

Med denna information kan vi sedan hjälpa dig ta nödvändiga steg för att inte bli en i statistiken.

Funktionsmedicin

Kommer du inte till rätta med din hälsa och vården finner inte orsaken till dina symtom? Då kan Funktionsmedicin vara verktyget du söker. 

Funktionsmedicinsk bedömning och undersökning innebär att vi gör en djupgående annalys av din status och sedan väljer ut adekvata provtagningar som troligen kan ge oss svaren till dina besvär.
Efter provsvaren har kommit lägger vi ihop “pusslet” och anpassar din livsstil samt rekommenderar tillskott för att balansera dina obalanser.

Scroll to Top