Hälsoveckan 2020

25-31 maj

Välkommen till Hälsoveckan på Plushälsan i Ängelholm.

Under veckan kommer vi ha olika erbjudanden, tävlingar och annat spännande att erbjuda. Se vad som passar dig och vad du vill veta mer om och anmäl dig direkt då vissa saker har begränsat med platser/möjligheter.

MåndagTisdagOnsdagTorsdagFredagLördagSöndag
7:30
Qigong med Stina
Blodanalys med MariaBlodanalys med MariaBlodanalys med Maria
12:15 Lunchföreläsning Stina12:15 Lunchföreläsning Anneli12:15 Lunchföreläsning Magnus11:00
Ryggskola med Magnus
16:00
Ryggskola med Magnus
12:15
Lunchföreläsning Maria
10:00 Qigong med Stina
Massage hos MarcusMassage hos MarcusMassage hos MarcusMassage hos MarcusMassage hos Marcus11:00 Föreläsning Stina11:00 Ryggskola med Magnus
17:30
Föreläsning Magnus
17:30
Föreläsning Anneli
17:30 Föreläsning Stina17:30
Föreläsning Anneli

Tävling under Hälsoveckan

Delta i en av våra aktiviteter, lämna ditt namn och din mail adress samt telefonnummer så deltar du i utlottning om en SPA entré på Vattnets Hus.

Vad vi erbjuder under Hälsoveckan

  • Anneli: Under ”Hälsoveckan” erbjuder jag 50 % på coaching hos mig. (gratis 30 min samtal för alla nya klienter så klart).

På schemat håller jag i föreläsningen: “Ditt mindset, hur det påverkar din vardag”
Anmäl dig till föreläsningarna här.

  • Magnus: Under “Hälsoveckan” kommer jag att erbjuda möjligheten att boka in en timme konsultation om livsstil och hälsa. Denna timme kommer att ge dig massor med kunskap om dig själv och visa på de verktyg som du behöver använda för att nå dina hälsomål. Du kan boka in denna timme med 50% rabatt. Jag kommer även att sälja behandlingspaketet “Hälsoresan” till ett mycket förmånligt pris.

På schemat kommer jag att erbjuda GRATIS ryggskola i bunkern. Boka in ditt intresse här och berätta vilken dag du vill komma.
Jag kommer även hålla en föreläsning om de “8 nycklarna till optimal hälsa”. Anmäl dig till dessa här. Glöm inte att meddela vilken dag du vill komma.

  • Stina: Jag kommer under Hälsoveckan att erbjuda Ayurvedisk Livstilsrådgivning med personlighetstest och pulsläsning. Erbjudande: 50% rabatt på bokningar under hälsoveckan -gäller såväl gamla som nya kunder 475 kronor
    Boka här: Till bokningen

“Boosta ditt immunförsvar” MÅNDAG 12-12:45
“Detox – vårstäda din kropp” TORSDAG 17-18 
“Kvinnohälsa – fokus på klimakteriet LÖRDAG 11-12
Qi Gong 30 MIN LÖRDAG 10:00-10:30
Qi Gong 45 MINUTER MÅNDAG KL 7:30-8:15
Anmäl dig till Qi Gong eller föreläsningarna här.

  • Maria: Jag kommer under Hälsoveckan att erbjuda GRATIS diagnostik med elektro akupunkturen (Qi Power). Boka in ditt besök hos mig här.

Under Hälsoveckan kommer du att kunna testa en levande blodanalys till mitt introduktionspris (se separat reklamblad). Passa även på att testa mina tillskott från Herb Pharma i samband med att vi testar din kropp på obalanser med Qi Power utrustningen.

  • Marcus: Jag kommer under Hälsoveckan att erbjuda 30% rabatt på valfri behandling. Gäller endast nya bokningar och inte befintliga eller företagskunder.

______________________________________________________________________________

Covid-19 -Information

Eftersom vi bedriver vår verksamhet på Vattnets Hus som är en mötesplats för många människor tar vi situationen på största allvar, och följer kontinuerligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi ber er som har symptom på luftvägsinfektion, snuva, feber, hosta eller inte känner er friska, att skjuta fram ert besök hos oss under Hälsoveckan.

Vi har vidtagit följande åtgärder under Hälsoveckan:
1. Mycket plats mellan stolarna på alla våra föreläsningar
2. Tillgång till möjligheter att tvätta sina händer samt handdesinfektion
3. Luftiga lokaler med god ventilation
4. Aktiviteter utomhus efter väder och deltagarantal

Allmänt förebyggande åtgärder mot smitta är:
1. Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen.
2. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten, minst 20 sek.
3. Undvik kontakt med sjuka människor
4. Är du själv sjuk – stanna hemma. Hosta och nys i armvecket eller i en pappersnäsduk.

Om du har frågor om nya coronaviruset och sjukdomen covid-19 ska du i första hand ringa nationella informationsnumret 113 13. På folkhälsomyndighetenshemsida hittar du även svar på de vanligaste frågorna.